Afacerilacheie.NET
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de
8503 26-Mar-2013

5
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
CEC Bank S.A. a incheiat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii S.A. (FNGCIMM) conventiile privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - pachetul b - pasari.
 
Astfel, CEC Bank a lansat creditul punte pentru finantarea capitalului de lucru, pentru desfasurarea activitatilor curente, inclusiv pentru plata obligatiilor catre bugetul de stat si celelalte bugete.
 
Categoriile de clienti eligibili care pot accesa aceste credite sunt reprezentate de producatorii agricoli, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale si/sau persoane juridice, grupuri de producatori recunoscute sau organizatii de producatori recunoscute, dupa caz, si care detin, cresc sau exploateaza pasari, individual sau in forme de asociere, conform legislatiei in vigoare, in scopul obtinerii productiei agricole.
 
Creditele se acorda in LEI, iar valoarea finantarii poate fi de pana la 80%-85% din valoarea decontului justificativ prevazuta in adeverinta eliberata de APIA, in functie de performanta financiara a clientului.
 
Costurile practicate in prezent de CEC Bank pentru finantarea acestor clienti sunt urmatoarele:
 
- dobanda variabila compusa din ROBOR 3 luni plus marja intre 3 p.p. si 4 p.p., stabilita in functie de clasa de performanta financiara in care se incadreaza clientul (actualizata trimestrial in prima zi lucratoare). In prezent dobanda variaza intre 9,03% si 10,03%.

- comision de gestiune de 0,35% aplicat la valoarea creditului acordat si perceput la acordarea creditului.  
 
Rambursarea creditelor se va face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor, dar nu mai tarziu de data stabilita in Conventiile incheiate de banca cu APIA si FGCR/FNGCIMM sau in actele aditionale ulterioare.
 
"Prin incheierea acestei conventii, CEC Bank sprijina in continuare producatorii agricoli, oferindu-le  conditii avantajoase de creditare si consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a finantarilor”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.
 
Informatii suplimentare despre acest produs de creditare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor din domeniul agriculturii.

Comunicat de presa

Cresterea Eco a gainilor

Tags: creditecredite apiafinantare capitalbunastare pasarifinantareagricol


Ti-a placut acest articol?

Recomanda-l prietenilor

Votati articolul

Credite APIA pentru finantarea capitalului de lucru - Bunastare pasari
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

10 Dec2019

Finantare de 24 milioane lei pentru unul dintre cele mai mari grupuri de companii din agribusiness

de Afaceri La Cheie
Grupul de firme Serban cu capital romanesc, detinut de antreprenorul Nicolae Serban, si-a inceput activitatea in Onesti, in anul 1994. Structura grupului este integrata si are ca domenii principale de activitate: agricultura, comert cu cereale, plante oleaginoase si leguminoase, cresterea pasarilor,...
Citeste mai departe
13 Nov2018

4 aspecte vitale pentru succesul proiectelor cu finantare nerambursabila

de Afaceri La Cheie
De cele mai multe ori companiile care aplica pentru a-si finanta proiectele cu fonduri europene sunt putin constiente de modul in care anumite aspecte vitale devin factori de succes esentiali pentru obtinerea finantarilor nerambursabile dorite. Pentru a veni in ajutorul aplicantilor care acum iau...
Citeste mai departe
16 Aug2016

6 linii de finantare pentru pescuit si afaceri maritime

de Alina Constantinescu
Directia Generala de Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (DGP-AMPOPAM) anunta lansarea sesiunilor de depunere a proiectelor pentru urmatoarele masuri: Masura I.6 - Diversificarea veniturilor si noi forme de...
Citeste mai departe
18 Iul2016

AFIR primeste cereri de finantare pentru submasura 4.2

de Alina Constantinescu
AFIR ofera finantare prin PNDR 2020 pentru proiecte destinate procesarii produselor agricole (submasura 4.2). Termenul limita de depunere a cererilor pentru finantarea proiectelor de investitii este 31 octombrie 2016, ora 16:00. Obiectivele submasurii 4.2: · Infiintarea si/ sau...
Citeste mai departe

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale

Sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016