Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
16661
19-Mai-2012
4.33
din 3 voturi
din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
Fie ca doriti sa va amenajati propriul birou sau locuinta la care visati, fie ca doriti sa va specializati in cariera de designer interior, iata care sunt pasii pentru amenajarea unui spatiu, fie ca este vorba despre birou, spatiu comercial sau locuinta:
Din punct de vedere al firmei de amenajari, desigur, primul pas consta incunoasterea preferintelor clientului si cerintele functionale ale spatiului. Apoi proiectantul realizeaza masuratorile necesare intocmirii unui releveu, adica desenarea si reprezentarea la scara a elementelor unui detaliu constructiv.
Pe baza schitelor se realizeaza proiectul, care ofera solutii pentru: modelarea sau remodelarea (impartirea) spatiului, materialele folosite, finisajele, culorile, mobilierul, iluminarea si incalzirea.
In functie de proiect se face si executia. Se aleg concret materialele si accesoriile necesare, munca de executie fiind coordonata de seful de proiect sau chiar de designer. Este posibil ca pe parcursul desfasurarii lucrarilor sa apara mici modificari ale proiectului initial.
In acest caz, designerul va gasi solutii care sa pastreze sau chiar sa imbunatateasca stilul propus initial. Un element important de care designerul trebuie sa tina cont la amenajarea spatiilor de birouri este identitatea firmei, imaginea ei, materializate in logoul firmei, culorile companiei si mobilierul adecvat acest ora. Aceste elemente pot fi amplasate in zonele de receptie, in salile de intalniri sau in spatiile comune.
Fie ca este vorba de spatii mai mici, fie de unele generoase, pentru a obtine o amenajare ergonomica a birourilor (sedii de firma, reprezentante, birouri colective s.a.) designerul sau arhitectul va tine cont de toate necesitatile individuale si colective ale personalului angajat. Compartimentarile sau partitionarile de interior se fac in functie de ...
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 4.33 din 3 voturiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maximAdauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Vrei sa incepi repede o afacere simpla? Realizeaza accesorii HANDMADE!
- → Afaceri la cheie - Crescatoria ECO de gaini pentru oua si carne
- → Afaceri la cheie - Cultivarea catinei
- → Afaceri la cheie: ferma de vipere - una dintre cele mai tentate afaceri!
- → Cum sa faci bani de acasa? Idei de afaceri profitabile
- → Feng Shui - afacerea care iti aduce bani multi si energii pozitive
- → Afaceri la cheie - toaletarea cateilor si pisicilor
- → Afaceri la cheie - Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic
- → 5 afaceri la cheie cu sanse maxime de reusita te pot scoate usor din criza
- → Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!
Comentarii0 comentarii